ELOS Medtech Pinol

Frederico Pagnozzi - Ejer hos ELOS Medtech Pinol A/S

X

Federico Pagnozzi arbejder i udviklingsafdelingen i ELOS Medtech Pinol A/S, som er en af Europas førende inden for medicintekniske produkter. De udvikler og producerer blandt andet dentale og ortopædiske implantater, komponenter og instrumenter. For dem er laserteknologi afgørende.

”Lasergravering er et hurtigt arbejdsredskab, som giver et meget præcist resultat. Vi har undersøgt meget på lasersvejseteknologi, og Coherent-ROFIN er en af de bedste. Derfor valgte vi dem”. 

Federico Pagnozzi har været i virksomheden i 6 år og har mange års erfaring med laserteknologi. ”Coherent-ROFIN er den producent på markedet, som har den bedste laserløsning på både gravering, svejsning og skæring. Og dem som har det mest præcise udstyr, som kan give det mest optimale resultat”, siger han. 

”Vi startede på samarbejdet med Masentia for 25 år siden, da vi havde behov for at skære nogle specialhuse til en bestemt kunde. Masentia har hjulpet os hele vejen igennem og har været support, når vi har haft behov for specialopgaver. Jeg vil altid anbefale en kollega i branchen at ringe til Masentia. Masentia tager ansvar”, siger Federico Pagnozzi.


Vill du bli kontaktad?

menu